Concert per la Llibertat (resum)

El Concert per la Llibertat serà recordat com un gran esdeveniment de país, un clam de la societat civil per reclamar, a través del llenguatge universal de la música, el dret del poble català i de tots els pobles del món a poder decidir lliurement i democràtica el propi futur.

Un cant a la llibertat, a la voluntat d’un poble de poder decidir el seu futur a través d’una consulta el més aviat possible. Amb aquest objectiu compartit, dissabte es va omplir el Camp Nou de persones i també de música i cançons de tot tipus i procedència que volien expressar el desig i la convicció que els catalans i les catalanes decidiran el seu futur com a poble l’any vinent.

Enmig d’accions simbòliques com el mosaic “Freedom Catalonia 2014″, l’actuació castellera o el so de la cobla, les cançons de l’imaginari col·lectiu català dels darrers 50 anys, inclós un espectacle basat en l’obra de Lluís Llach, van convertir els assistents i les més de 700.000 persones que ho seguien des de casa per TV en una nova demostració de força de la força de la societat civil catalana.

Milers de veus juntes repassant durant prop de 6 hores un extens programa de cançons que va ser interpretat per més de 400 artistes en un estadi ple que no va deixar d’animar i cantar per la llibertat. Un èxit d’acció reivindicativa en ple procés cap al lliure exercici del dret a decidir.
buy Orlistat

País Valencià, Segle XXI © 2024 Tots els drets reservats

Desenvolupat per disEdit
a partir de WPSHOWER