Catalunya y el futuro de todos

Els Garcia són una família de Santa Coloma de Gramenet que va descobrint quins arguments justifiquen que Catalunya sigui un estat independent d’Espanya. És una família prototip que Jordi Piqué, membre del comitè executiu del Cercle Català de Negocis (CCN), fa servir per explicar a un públic castellanoparlant i més aviat escèptic sobre el procés sobiranista quins són els beneficis de la independència. I ho fa amb una extensa presentació, en espanyol, que ja fa uns dies que circula per la xarxa.

Jordi Piqué s’explica així: ‘Quan tenia vint-i-dos anys vaig anar a l’estranger a aprendre anglès. Tenia clar que amb un bon nivell d’anglès la meva vida canviaria. I tal dit, tal fet. Fa un any vaig tornar a Catalunya. I si quan me n’havia anat Catalunya era el motor econòmic d’Espanya, ara m’he trobat una ruïna econòmica. Com que tinc temps, ho he analitzat i veig molt clar on és el problema. Però m’adono que molts dels meus conciutadans no ho entenen pas. Per això he fet una presentació.’
buy metronidazole online

País Valencià, Segle XXI © 2024 Tots els drets reservats

Desenvolupat per disEdit
a partir de WPSHOWER