L’Espill 73, no us el podeu perdre

Amb un contingut espectacular, un gran dossier sobre “Literatures ibèriques: visibilitat i reconeixement” (autors: Simona Skrabec/Jaume Subirana, Itamar Even Zohar/Elías Torrres Feijóo/Antonio Monegal, Enrique Santos Unamuno, Crisitina Martínez, Santiago Pérez Isasi, Jon Kortázar), Fulls de dietari per Francesc Serés (des de Berlín), ressenyes plenes de contingut (d’Ernest Garcia, Juli Capilla i Frederic J. Porta), articles de Murat Metinsoy sobre els orígenes de la República Turca, de Wolfgang F. Haug sobre el Diccionari històricocritic del marxisme (HKWM), de Jordi Palafox sonbre economia valenciana, de Lourdes Toledo sobre crítica literària, de Pilar Alfonso sobre el darrer llibre de Martí Domínguez, i molt més….

La cultura catalana, respira -en part i també, o de manera molt especial i o erta- per L’Espill. Des de València, en les pitjors condicions possibles, però com va dir Vicent Andrés Estellés: “ací ens pariren i ací estem”….

País Valencià, Segle XXI © 2024 Tots els drets reservats

Desenvolupat per disEdit
a partir de WPSHOWER