L’ESPILL 61 ja circula (a les millors llibreries) dels…

L’Espill 61 -tardor 2019- compareix com pertoca a “les millors llibreries” dels Països Catalans. Si es pot dir, això. Una entitat estranya, que és i no és… No és, però és. O no?

Si no, no s’entendria un dossier sobre la crítica literària amb aportacions de Simona Skrabec, Marina Porras, Enric Iborra, Julià Guillamon, Manel Ollé, Arantxa Bea, Pere Antoni Pons, Àlex Matas, Ponç Puigdevall. De Catalunya, País Valencià i les Illes. Sense sectarismes de cap tipus. Integrador.

I molt més, articles de Simona Skrabec i Paola Lo Cascio, de Ganesh Devy i Ferran Gracia-Oliver, d’Ona Balló i d’Allen Grossman (traduït per Joan-Anton Fernàndez). La mirada d’Isabel Banal, una gran artista, el dietari d’Antoni Martí Monterde, Walter Benjamin sobre ‘Experiència i pobresa’, ressenyes de llibres a cura de David Murillo, Ernest Garcia, Antoni Furió, Toni Mollà i Francesc Pérez Moragon. Editorial: ‘Elogi de la política’…

Una cultura (catalana) integradora i completa, interessant i subtil, europea, s’assemblaria molt a això…

Busque-lo, demaneu L’Espill a les llibreries. Exigiu-ne la presència, contra les rutines i la inèrcia empobridora…

 

País Valencià, Segle XXI © 2024 Tots els drets reservats

Desenvolupat per disEdit
a partir de WPSHOWER