Presentació d'”Escrits en la intimitat” – Homenatge a Francesc Codonyer, dijous 31 de març a Tres i Quatre, València

Presentació del llibre pòstum de Francesc Codonyer “Escrits en la intimitat” (Edicions 3i4), amb la participació de Jaume Pérez Muntaner i Gustau Muñoz. A més, recitaran poemes del llibre Joan Femenia, Àfrica Diez i Sergi Linares. I Àlvar Carpi cantarà una cançó sobre el poema “I de la Muntanya un pi”.

 

Llibreria Tres i Quatre –  Octubre Centre de Cultura Contemporània

c/ Sant Ferran 12 – València

Dijous 31 de març  2016

A les  19:00 hores

Francesc Codonyer, que va faltar el 2015, fou un patriota enamorat del nostre País Valencià, un lluitador per la justícia i la llibertat, un nacionalista valencià des dels anys 1950 i un antifranquista de primera hora, valent, íntegre i combatiu. També tenia una vessant literària, una sensibilitat desperta per la cultura i les lletres, i fou autor de narracions i contes, alguns publicats, i de poemes com aquests que ara es publiquen pòstumament, en un acte que serà alhora un Homenatge a la seua Memòria.

 

País Valencià, Segle XXI © 2024 Tots els drets reservats

Desenvolupat per disEdit
a partir de WPSHOWER