Presentació de “Desig de xocolata”, de Care Santos

Presentació del llibre Desig de xocolata, de Care Santos

A la Llibreria 3i4  ( c/Sant Ferran, 12 – Valencia)

Dimarts 14 d’octubre 2014, a les 19:00 hores

Premi Ramon Llull 2014. Editorial Planeta Amb l’autora i el professor de química i mestre xocolater Fernando Sapiña (UV). Els assistents tindran el plaer de tastar una xocolata desfeta à la Linné preparada per Anabel Terraes Care Santos (Mataró, 1970). Va estudiar Dret però des de ben jove va centrar-se en l’escriptura. Va treballar al desaparegut Diari de Barcelona i també a la revista Presència, d’El Punt Diari. Ha col·laborat a Catalunya Ràdio, COMRàdio i BTV. Ha obtingut els premis Gran Angular, Ramon Muntaner i Protagonista Jove amb les seves novel·les adreçades a lectors joves, un terreny en què és una de les autores més llegides del nostre país. Ha estat antòloga d’Un deu. Antologia del nou conte català. A Planeta va publicar fa dos anys la novel·la Habitacions tancades, que ha estat traduïda a tretze idiomes, incloent l’alemany, el francès, el suec, l’italià i l’holandès.
 

 

C/ Sant Ferran, 12 – 46001 València. Tel. (0034) 96 315 77 99

 

País Valencià, Segle XXI © 2024 Tots els drets reservats

Desenvolupat per disEdit
a partir de WPSHOWER