Lliurament del 16è Premi Bernat Capó a Dénia, divendres 26 de setembre

Divendres 26/09 es lliura el 16é Premi Bernat Capó a Dénia
 
El divendres 26 de setembre de 2014 a les 20h hores a Dénia (Marina Alta) es celebrarà el Lliurament del 16é Premi Bernat Capó de difusió de la cultura popular. Durant l’acte es farà pública l’obra guanyadora del premi.  Tindrà lloc al Teatre Auditori del Centre Social de Dénia (c/ Calderón, 4). Enllaç a Google maps L’acte serà conduït per la periodista Maria Josep Poquet. Després, l’ajuntament de Dénia ens oferirà un Còctel per a celebrar-ho.  És obert a tothom. Animeu-vos a vindre! Amb la presència d’Antoni Joan Bertomeu Vallés (President de la MACMA), Joan Seguí, (Director del Museu Valencià d’Etnologia de la Diputació de València), Núria Sendra (Editora d’Edicions del Bullent), Pepa Font (Regidora de Cu! ltura de Dénia) i Bernat Capó, qui ens adreçarà unes paraules. Les entitats col·laboradores i organitzadores del premi i l’acte d’entrega són Edicions del Bullent, el Museu! Valencià d’Etnologia, l’Ajuntament de Dénia i la Mancomunitat Culturalde la Marina Alta, que aporta el grup de música que amenitza la vetlada, el col·lectiu Jazzdara, així com l’Institut d’Estudis Comarcals de la Marina Alta i l’Acadèmia Valenciana de laLlengua, que aporten un jurat respectivamen! t. En el mateix acte gaudirem d’intervals musicals interpretats pel col.lectiu Jazzdara. El col.lectiu Jazzdara es un grup d´amants del jazz en sentit ampli, estils com el jazz, el jazz llatí, el jazz flamenc o ! el jazz fusió són els que corren per les venes d’aquest col.lectiu format per alumnes del Conservatori Superior de València, músics professionals  i aficionats a la música en general.El que pretén el col.lectiu és fomentar la cultura musical a la Marina Alta. Per fer-ho, organitzen cursos, tallers, concerts, suport a noves generacions de músics, i les ja conegudes “jams sessions” al Café Sendra a Ondara tots els  primers Diumenges de mes, on també col.laboren  altres col.lectius com es l´associació Ocell, i estan involucrades empreses de distints sectors  que fan possible aquest esdeveniment mes a mes amb una gran assistència i acceptació per part del públic.Jazzdara naix en 2013 de la mà del baterista, percussionista d´Ondara i alumne del Conservatori Superior de València Albert Llobell, al que després han anat sumant-se un gran grup de músics i companys que fan que cada dia cresca aquest col.lectiu interessat en omplir un buit cultural a la Marina Alta de vegades massa freqüent. Els músics del col·lectiu que tocaran al Premi Bernat Capó seran: Mario Fierro al piano, Miquel Alvarez al contrabaix i Albert Llobell a la bateria.

 

País Valencià, Segle XXI © 2024 Tots els drets reservats

Desenvolupat per disEdit
a partir de WPSHOWER