Presentació de L’Espill 44, dijous 6 de febrer a la Llibreria Tres i Quatre de València

Presentació de L’Espill 44 a la Llibreria Tres i Quatre de València  (c/Sant Ferran, 12) dijous 6 de febrer 2014, a les 18:30 hores

 

Hi intervindran: Antoni Martí Monterde (professor de Literatura Comparada a la UB), Salvador Company (escriptor) i Xavier Serra (professor de filosofia). Presenta i modera: Maria Josep Picó (periodista i membre del Consell de Redacció de L’Espill)

Antoni Martí Monterde és coordinador del dossier d’aquest número de L’Espill (“Camp literari i espai polític a Europa”) i autor de l’article “L’escriptor català i la tradició”. Salvador Company publica “Nus en el temps”, una mostra de la seua producción dietarística, en la nova secció “Fulls de dietari”. Xavier Serra és autor de l’article “Francesc Pujols, humorista”.

País Valencià, Segle XXI © 2024 Tots els drets reservats

Desenvolupat per disEdit
a partir de WPSHOWER