A Vinaròs!!

Antoni Infante, ANC al País Valencià

L’Assemblea Nacional Catalana al País Valencià anima a totes les valencianes i valencians a acudir a Vinaròs per a mostrar que volem exercir el nostre dret a decidir, malgrat la prohibició de la Justícia espanyola.

Que exercim els nostres drets fonamentals en plena llibertat i que no acceptem que ens els prohibisquen. No ens podem prohibir el dret a manifestar-nos quan només queden dos dies per l’11 de setembre. Nosaltres comunicarem degudament que anàvem a exercir aquest dret, i la mateixa subdelegació del govern espanyol a Castelló i València informà que no es podia prohibir.

Que ens manifestem pacíficament, i que si existeixen riscs per a l’ordre públic i la seguretat vial, no els generem nosaltres. Les institucions i forces que han de vetllar per la seguretat i l’ordre no ens poden limitar les nostres llibertats amb pretextos sense fonament.

El cos de Mossos i Mosses d’Esquadra garanteix l’ordre públic i la seguretat vial a la banda nord del pont de Vinaròs, fins al punt on una mà s’unirà amb altra per a dir que el Sènia no és cap frontera. La seguretat a partir d’eixa unió cap al sud es pot garantir de la mateixa forma.

Que ens mobilitzem malgrat els intents per a generar desconfiança i por, perquè estem convençudes i convençuts que hem d’exercir el nostre dret a decidir, començant pel dret a decidir si ens manifestem o no. No ens deixem intimidar per amenaces i prohibicions que van contra els principis democràtics més fonamentals, que es sustenten en actituds més que properes a la prevaricació i que serien rebutjades als tribunals amb tota seguretat.

Aquesta vesprada a les 17.07h, totes i tots ens unirem per a dir que volem un país just i solidari, amb els recursos que contínuament ens espolien i lliure de corrupció. Que volem ser un poble lliure d’exercir els nostres drets per sobre d’amenaces i intimidacions.

Per tot plegat, us animem a anar a Vinaròs amb la tranquil·litat de qui exerceix aquests drets. Amb alegria i sense cap por deixarem clar que només hi ha un pas entre el respecte i la vulneració dels nostres drets. És el mateix pas que hi ha entre el terme d’Alcanar, on la cadena serà respectada i on es concentrarem, i el terme de Vinaròs, on volem exercir la nostra llibertat. Només un pas entre la imposició i el dret a decidir.
Ens veiem a Vinaròs!

 

Publicat a La Veu del País Valencià (11 de sembré de 2013)

País Valencià, Segle XXI © 2024 Tots els drets reservats

Desenvolupat per disEdit
a partir de WPSHOWER