The next day, de David Bowie, retirat de YouTube

El darrer videoclip de David Bowie, molt bo i deliciosament irreverent, provocatiu, ha estat retirat per YouTube perquè, segons aquest portal de vídeos, “conté imatges massa explícites”. No sabem què és o pot ser massa explícit, per a YouTube i per a alguns espectadors, però està clar que es tracta d’un clar atac contra la llibertat d’expressió, i per això, a més de gaudir de l’excel·lència de la música i del vídeo, ens solidaritzem amb el sempre transgresor David Bowie.

El vídeo, dirigit per la italiana Floria Sigismondi (que també ha treballat per a Leonard Cohen, Fiona Apple o Kate Perri), està protagonitzat per Gary Oldman i Marion Cotillard i, naturalment, pel mateix Bowie, que actua en un bar sòrdid on la iconografía religiosa alterna amb la sang, la sensualitat i les flagel·lacions. No apte, evidentment, per a algunes sensibilitats. Però com va dir Bernat i Baldoví, i així ho recordem als nostres seguidors, “Qui no vulga pols, que no vaja a l’era”.

 

País Valencià, Segle XXI © 2024 Tots els drets reservats

Desenvolupat per disEdit
a partir de WPSHOWER