L’Espill 72: cultura, política i llibertat

Un nou número de L’Espill, el 72. Sempre és un esdeveniment l’aparició de L’Espill, la revista fundada per Joan Fuster, editada per la Universitat de València, que es va renovar dràsticament el 1999. Una revista atenta a la cultura contemporània i a la nostra realitat cultural. Una revista feta a València destinada a valencians, catalans i balears i, de fet, a tota persona culta interessada en els debats contemporanis més significatius. Una revista de debat cultural en la gran tradició europea de les revistes de cultura  adreçades a un públic general integrat per ciutadans cultes, lectors, il·lustrats, que no abdiquen de la condició de subjectes actius de la historia: a la república europea de les lletres.

Al núm. 72, hi trobareu -sota el rètol “Cultura, política i llibertat”- un sumari molt variat: articles de Juli Peretó, Jordi Muñoz, Xavier Aliaga, Anna Moner, Alba Herrero, Pau Díaz Solano/Iris Espí Quiles, Carlos Lopes, Gustau Muñoz, Dominic Keown. Entrevista amb Tim Jackson a càrrec de Simona Skrabec. Edició i comentari d’una carta inèdita de Joan Fuster a Ernest Martínez Ferrando a cura de Vicent Alonso. Textos de dietari de Josep J. Conill (“Dies de guardar”). Ressenyes de llibres per Andrés Moya, Sandra Obiol i Ferran Garcia-Oliver.

Editorial: “Cultura en perill”

Una lectura no tan sols recomanable, sinó imperativa en els temps que corren. Busqueu-la reserveu-la, demaneu-la, difongueu-la. This means you!

L’ESPILL.   PUV.   publicacions@uv.es

https://puv.uv.es

País Valencià, Segle XXI © 2024 Tots els drets reservats

Desenvolupat per disEdit
a partir de WPSHOWER