El temps que vius, nou llibre de Gustau Muñoz

El temps que vius (Lletra Impresa) és el nou llibre de Gustau Muñoz, aparegut el 2022. Inclou un conjunt d’assaigs breus sobre problemàtiques diverses, com ara:

Pensar el decreixement / Renau, arti i propaganda / La lluita per la ciutat / El valor de les utopies / La frustració del geni / Reflexió sobre la violència / El desbordament de la mesura humana / El silenci dels vençuts / La impostura reaccionària/ València-Barcelona / Catalunya en l’impas / Comprendre Catalunya / El valencianisme era l’esperança / El compromís de Mónica Oltra / Commemorar Joan Fuster / Austeritat i política / Un món col·lapsat/ Típtic de guerra (L’agressió russa a Ucraïna

Precedit per una refelxió de caire general sobre la par`àbola de la modernitat, el llibre proposa una aproximació punyent a temes fonamentals del present, considerats en perspectiva històrica. Des del convenciment que cal preservar la modernitat il·lustrada contra els seus enemics, que en son molts i creixents.

“La modernitat es un projecte inacabat, no una fantasmagoria que caldria cancel·lar. Un projecte inacabat que, a més, s’ha de redefinir en función de les noves realistas, de les contradiccions amb què ha anat entropessant.”

País Valencià, Segle XXI © 2024 Tots els drets reservats

Desenvolupat per disEdit
a partir de WPSHOWER