La imatge

Gustau Muñoz

Fixeu-vos bé en aquesta imatge… és la imatge de la Corrupció Santificada. La Santa Corrupció. Amb el cap cot, autoritats i acompanyants, passavolants i consorts, embolicats en la trama i cooperants necessaris, un Papa, un Rei, una Reina, un President Gens Honorable (GH) de la Generalitat Valenciana, posen cara de circumstàncies davant l’Altíssim i el seu representant en la terra.

Tot val per amagar la complicitat interessada amb una trama mafiosa que ajudava a guanyar eleccions i a mantenir quieta la parròquia i entretingut el Regne.

Mentrestan el rei emèrit balafiava 100 milions de dòlars, repartint-los a les <<amistats>>. Procedents de comissions més fosques que un fumeral ple de sutge. I això era només ‘calderilla’… <<Temps de canalles>>, va escriure Lilian Helman. Es referia a una altra època. Però es pot ben bé aplicar a qualsevol altra, per exemple a aquesta.

País Valencià, Segle XXI © 2024 Tots els drets reservats

Desenvolupat per disEdit
a partir de WPSHOWER