El darrer concert de Raimon a València, el 17 de desembre, al Palau de la Música

pele

Raimon oferirà el darrer concert a València, després d’haver anunciat la seua retirada, dissabte 17 de desembre al Palau de la Música. Amb el títol “Raimon: Ben poc abans de les coses penúltimes”, interpretarà 25 cançons amb l’Orquestra de València i el Cor de la Generalitat, sota la direcció del mestre Yaron Traub.

El concert tindrà dues parts diferenciades que resseguiran tota la seua trajectòria, amb peces emblemàtiques arranjades per Antoni Ros-Marbá i Manel Camp. Així, cantarà amb l’orquestra les cançons:  “A l’estiu quan són les nou”, “Si miraves l’aigua”, “Mentre s’acosta la nit”, “Punxa de temps”, “Animal d’esperances i memòria”, “Si com lo taur”, “Així com cell”, “La balada de la garsa i de l’esmerla”, “Quan jo vaig nàixer”, “No el coneixia de res”, “En el record encara”, “T’ho devia”, “I nosaltres amb ells”, “Andreu amic”, “Al meu país la pluja”, “He passejat per València sol”, “Soliloqui solipsista”, “L’única seguretat”, “Parlant-me de tu” i “Com un puny”. En la segona part actuarà con l’Orquestra i el Cor i cantarà: “Veles e vents”, “Jo vinc d’un silenci”, “He mirat aquesta terra”, “Diguem no” i “D’un temps d’un país”.

Serà el concert d’acomiadament de Raimon a València, després d’haver fet una gira per tot el País Valencià, amb 19 actuacions en diverses ciutats, que ha tingut, com sempre, un enorme èxit de públic.

País Valencià, Segle XXI © 2018 Tots els drets reservats

Desenvolupat per disEdit
a partir de WPSHOWER