Conferència de Vicent Soler sobre el nou model econòmic valencià

El conseller d’Hisenda i Model Econòmic, el catedràtic de la Universitat de València Vicent Soler, desgranarà les característiques del nou model econòmic en una conferència que tindrà lloc a ADEIT dilluns 7 de setembre de 2015, a les 19 hores. La conferència porta per títol ‘El model econòmic necessari per a la Comunitat Valenciana’.

L’acte serà presentat pel president d’ADEIT i del Consell Social de la Universitat de València, Manuel Broseta. Aquesta sessió obri un nou cicle de conferències organitzat a ADEIT, en el qual s’analitzaran els principals temes d’actualitat i d’interès per a la societat valenciana.

Llicenciat i doctor en Economia per la Universitat de València, així com ‘Research Scholar’ en la London School of Economics, Vicent Soler és catedràtic d’Economia Aplicada en la Universitat de València en el Departament d’Estructura Econòmica. Ha sigut director d’aquest departament i degà de la Facultat d’Economia.

La seua tesi doctoral va ser la primera que es va presentar en valencià a la Facultat d’Econòmiques de València al febrer de 1978. La seua recerca ha anat centrant-se progressivament en l’àmbit de la geografia econòmica. Ha publicat individual o col·lectivament 20 llibres. Així mateix ha publicat més de mig centenar articles en diferents revistes científiques i és autor de nombrosos treballs sobre la societat i l’economia valencianes.

ADEIT – Plaça Verge de la Pau, 3, 46001 València
Tel. 963 26 26 00

 

 

País Valencià, Segle XXI © 2024 Tots els drets reservats

Desenvolupat per disEdit
a partir de WPSHOWER