Concert de Cambra: ‘De Barcelona a Beneixama’

Concert de cambra “De Barcelona a Beneixama” a la Seu de la Universitat d’Alacant. Vetlada musical on es farà un recorregut per obres escrites per compositors valencians i catalans com Toldrà (Barcelona), Bernabé Sanchis (Alaquàs), P. Amat (Sant Vicent), J.V. Casares i J. B. Francés (Beneixama). A més de gaudir de la música, es farà una breu ressenya didàctica de les diferents obres i dels compositors. Intèrprets: Juan Torres (fagot), Sergio Martínez (saxofó) i Pamela Pérez (piano).
Organitza: Delegació d’Alacant de l’Institut d’Estudis Catalans.

Dia i hora: divendres 13, a les 20 h.

Lloc: Seu Ciutat d’Alacant. Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística. Universitat d’Alacant
Tel 965 145 333 – Fax 965 145 958 – Avinguda Ramón y Cajal, 4 – 03001 Alacant

País Valencià, Segle XXI © 2024 Tots els drets reservats

Desenvolupat per disEdit
a partir de WPSHOWER