Jornada de Sociolingüística d’Alcoi, 29 de març

XIX JORNADA DE SOCIOLINGÜÍSTICA D’ALCOI: “TENIM UNA LLENGUA INVISIBLE?”

Dissabte 29 de març de 2014, a partir de les 9 hores, al Campus d’Alcoi de la UPV, Sala de Graus Roberto García Payá, Edifici de Carbonell, plaça de Ferrándiz i Carbonell.

L’objectiu de la XIX Jornada de Sociolingüística d’Alcoi és analitzar i debatre sobre l’ús del valencià en els àmbits on encara no ha accedit amb certa normalitat o és clarament insuficient, com poden ser els següents: la justícia, els registres de la propietat, les notaries, els cossos de seguretat (guàrdia civil, policia nacional, exèrcit…),etc., i entre els quals es pot incloure l’absència de mitjans de comunicació autonòmics arran del tancament recent de la RTVV. En la Jornada també hi haurà l’exposició “Ensenyar en temps difícils.  Carles Salvador i Enric Matalí”, la presentació del documental  “Nosaltres els valencians”, elaborat per Barret Films, i un monòleg a  càrrec de l’actriu Rosanna Espinós. Organitzen: Universitat Politècnica de València, Acadèmia Valenciana de la Llengua, Institut d’Estudis Catalans – Delegació d’Alacant, Ajuntament d’Alcoi, Centre Ovidi Montllor i Coordinadora de l’Alcoià i el Comtat pel Valencià. Col·laboren Universitat d’Alacant, Universitat de València, Universitat Jaume I i Universitat Miguel Hernández d’Elx. Més informació http://www.upv.es/josociol https://www.cfp.upv.es/formacion-permanente/cursos/xix-jornada-de-sociolinguistica-dalcoi-2014tenim-unallengua-invisible-_idiomava-menuupvtrue-cid35946.html

País Valencià, Segle XXI © 2024 Tots els drets reservats

Desenvolupat per disEdit
a partir de WPSHOWER