Presentació dels nous llibres de “Moment.Memorialística” de la IAM el 12 d’abril

Presentació dels nous llibres de la col·lecció “Moment. Memorialística”

Les memòries de Matilde Gras i Marià Cabrerizo

València 12 d’abril de 2018

El proper dijous 12 d’abril, a les 19’00 hores, la Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació presentarà a la Biblioteca Pública de València Pilar Faus (Hospital, 13), els últims llibres de la col·lecció Moment. Memorialística, dirigida per Xavier Serra. Els llibres en qüestió són Camil Albert. Memòries de la viuda d’un anarquista, de Matilde Gras, i Memòries de les meues vicissituds polítiques des de 1820 fins a 1836, de Marià Cabrerizo. L’acte comptarà amb la presència de Graciela Candela Albert, néta de Matilde Gras i Camil Albert; Salvador Vendrell, traductor de Camil Albert. Memòries de la viuda d’un anarquista; Rubén Luzón, traductor de Memòries de les meues vicissituds polítiques des de 1820 fins a 1836i Vicent Ferri, cap de publicacions del Magnànim.

País Valencià, Segle XXI © 2024 Tots els drets reservats

Desenvolupat per disEdit
a partir de WPSHOWER