Jazz, d’Àngels Gregori

Gustau Muñoz

“Davant la inesgotable immensitat del mar

ningú no es pregunta si ha estat un dia fàcil.”

Àngels Gregori (Oliva, la Safor, 1985) és una poeta de ja llarga trajectòria, tot i la seua joventut. Una activista cultural de mena, que ara ha posat un peu en espais més institucionals. Aquest poemari publicat per Proa en la mítica col·lecció Els Llibres de l’Óssa Menor és una combinació verament exciting -que es diria a Nova York- d’experiències a manera de flashos o instantànies (i memòria) i de pensament altament reflexiu, amb sentències que colpegen, com a de ser. Ple de dedicatòries i referències culturals, Nova York hi té una gran presència. Una poesia per a ser llegida, fruïda. Poesia a l’abast.

País Valencià, Segle XXI © 2024 Tots els drets reservats

Desenvolupat per disEdit
a partir de WPSHOWER