Conferència de Xavier Antich: “Antisemitisme i filonazisme a Catalunya”, 6 de juny a Girona

xavier antich

Em plau fer-vos saber que demà dijous dia 6 de juny, a les 18.30h, Xavier Antich impartirà la conferència ““Antisemitisme i filonazisme a Catalunya” a l’Institut d’Estudis Nahmànides del Patronat Call de Girona (entrada pel carreró de Sant Llorenç, s/n). Serà la darrera sessió del cicle “Catalunya i el judaisme: identitats compartides, relacions diverses“.

Xavier Antich (la Seu d’Urgell, 1962) és doctor en Filosofia per la Universitat de Barcelona. Actualment és professor titular d’Història de les Idees estètiques i Teoria de l’art a la Universitat de Girona (UdG). Ha estat visiting chair a la Stanford University i professor convidat a The Lisbon Consortium (Universidade Católica Portuguesa). Ha estat director del Màster en Comunicació i Crítica d’Art de la UdG i director del Programa d’Estudis Independents (PEI) del Museu d’Art Contemporani de Barcelona i col·labora com a professor en els Tallers d’Humanitats d’ESADE. Des de l’any 2011, és el president del patronat de la Fundació Tàpies.

L’entrada és lliure i gratuïta. Us hi esperem!

Amb una salutació ben cordial,

 

Joan Vergés Gifra
Càtedra Ferrater Mora de Pensament Contemporani
Universitat de Girona

 

País Valencià, Segle XXI © 2021 Tots els drets reservats

Desenvolupat per disEdit
a partir de WPSHOWER