Simona Skrabec a Beniarbeig

Dijous 8 de febrer a la Biblioteca Municipal de Beniarbeig (la Marina Alta), a les 19:30h, l’escriptora Simona Skrabec parlarà del seu llibre “Una pàtria prestada. Lectures de fragilitat en la literatura catalana” (col. Assaig, PUV). La presentació anirà a càrrec de Francesc Mulet.

L’acte s’emmarca en el conjunt d’activitats programades per a commemorar el V Aniversari dels Encontres de Beniarbeig, un seguit de conferències i col·loquis culturals del més alt nivell organitzat en aquesta població de la Marina Alta.

Cultura, civilitat, diàleg, rigor acadèmic, amor a la llengua, consciència de País… enmig dels magnífics paisatges de la Marina Alta, molt a prop de la mar blava.

Les conferències següents, dins d’aquest mateix cicle, seràn de Joan F. Mira, Antoni Furió, Antoni Riera i Carmen Alemany.

País Valencià, Segle XXI © 2023 Tots els drets reservats

Desenvolupat per disEdit
a partir de WPSHOWER