Presentació de ‘Nou viatge pel País Valencià’ dijous 28 de setembre a La Nau

Un llibre important: Nou viatge pel País Valencià, 2 volums, 1800 pàgines.

(coeditat per la Universitat d’Alacant, la Institució Alfons el Magnànim i Publicacions de la Universitat de València)

Amb un Pròleg de Gustau Muñoz

Dos autors: Nèstor Novell i Josep Sorribes. Un radiografia de l’estat actual de la societat, l’economia, les infraestructures i l’entorn social i humà del País Valencià  en clau de futur. I amb explicacions històriques, dades precises, informacions de tota mena, i la veu de la gent dels pobles i ciutats. Comarca a comarca. Amb una proposta d’estructuració del País en governacions. Amb el propòsit d’indagar en la dinàmica actual d’innovació i de treball ben enfocat -o l’absència d’aquesta dinàmica, segons llocs- per a revertir la negativa herència de 20 anys de PP i d’una crisi devastadora després de l’esclafit de la bombolla immobiliària.

Un viatge d’indagació per a “conèixer-nos” en la línia de Cavanilles i Fuster. Un llibre imprescindible.

Presentació dijous 28 de setembre, a les 19 h., al Paranimf de la Universitat de València, c/ La Nau

Amb la intervenció del president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig; els rectors de les Universitat d’Alacant i València, Manuel Palomar i Esteban Morcillo; el diputat de Cultura de la DdeV Xavier Rius; i els aurtors: Nèstor Novell i Josep Sorribes.

País Valencià, Segle XXI © 2024 Tots els drets reservats

Desenvolupat per disEdit
a partir de WPSHOWER