Va-de-Llibres: Presentació de la campanya “Per Nadal regala llibres valencians”

VA-DE-LLIBRES

Sis editorials valencianes s’han ajuntat per a dur endavant un projecte engrescador, en positiu, ben pensat, amb l’objectiu de guanyar lectors i públic per al llibre valencià.

Dilluns 12 de desembre, a les 19 hores, faran la presentació de la campanya “Per Nadal regala llibres en valencià, troba’ls en aquesta llibreria”, que impulsen les editorials i implica a les llibreries, les quals rebran una promoció especial d’un conjunt de títols de les editorials participants (Balandra, Bullent, Edicions 96, Onada, Perifèric i Vincle).

Serà en un espai emblemàtic, el recentment restaurat Col·legi de l’Art Major de la Seda, carrer de l’Hospital 7, de València.

L’acte -“Santa Llúcia, porrat i llibres”- consistirà en diverses actuacions artístiques, parlaments, presentació de la campanya i s’oferirà un porrat, és a dir, la degustació d’una varietat de productes propis de l’estació.

 

País Valencià, Segle XXI © 2024 Tots els drets reservats

Desenvolupat per disEdit
a partir de WPSHOWER