Caràcters 75/76 i L’Espill 52 a la llibreria Fan Set, dimecres 26 d’octubre

Així explicaven les llibreteres de Fan Set  l’acte que es prepara per a presentar dues “revistes cabdals”: Caràcters i L’Espill (els números 75/76 i 52 respectivament)m dimevres 26 d’octubre de 2016, a les 19 hores:

 

26/10, dimecres. L’una, “fundada per Joan Fuster”, l’altra “és una revista de llibres”: en les autodefinicions trobem part del que són i contenen (part: cada nou número es complementa i singularitza). Són les dues revistes de literatura i pensament que edita Publicacions de la Universitat de València i que ja se’ns han fet imprescindibles, L’Espill i Caràcters.
Per presentar-ne els darrers números, comptarem amb Maria Josep Escrivà, Gustau Muñoz, Begonya Pozo i Pau Viciano.
A les 19 h.

Llibreria Fan Set (La llibreria de l’Octubre)

Carrer de Sant Ferra, 12 – 46001 València

País Valencià, Segle XXI © 2024 Tots els drets reservats

Desenvolupat per disEdit
a partir de WPSHOWER