Vinyoliana, de Josep Piera, a la Fira del Llibre

PRESENTACIÓ DE “MAI NO ÉS TARD (VINYOLIANA)”, EL DARRER LLIBRE DE JOSEP PIERA, A LA FIRA DEL LLIBRE DE VALÈNCIA

 

Dijous 28 d’abril, a les 19,30 hores, es presenta a la Fira del Llibre de València el darrer llibre de Josep Piera: “Mai no és tard (Vinyoliana)”, publicat a la col·lecció Assaig de PUV, amb la intervenció de l’autor.

“Una indagació molt personal sobre el món poètic de Vinyoli i alhora una radiografia de la poesia catalana de la segona meitat del segle XX. També una recapitulació introspectiva de l’obra del mateix Josep Piera, un dels escriptors valencians més reconeguts.”

En el mateix acte es presentaran així mateix els llibres de Ferran Carbó “Paraules invictes. Cinc estudis de poesia catalana del segle XX” i de José Portolés “La censura de la palabra”, tots dos editats per PUV, a càrrec dels autors, i CARÀCTERS. REVISTA DE LLIBRES, números 73 i 74, a càrrec de la directora de la revista, Begonya Pozo.

Presentarà l’acte Gustau Muñoz, editor de PUV

Fira del Llibre de València, Jardins dels Vivers, Sala Museu 1

Organitza: Publicacions de la Universitat de València

País Valencià, Segle XXI © 2024 Tots els drets reservats

Desenvolupat per disEdit
a partir de WPSHOWER