Presentació de “Ser valencians”, de Ricard Pérez Casado, dimecres 27 a la Fira del Llibre

PRESENTACIÓ DE “SER VALENCIANS” DE RICARD PEREZ CASADO

 

Ricard Pérez Casado, ex alcalde de Valencia, aporta la seua reflexió sobre el País i el valencianisme en un nou llibre publicat per BALANDRA EDICIONS. Pérez Casado, observador privilegiat i també protagonista de més de mig segle de vida valenciana, analitza les dificultats històriques del País per articular-se, els obstacles físics i també socials,  i alhora fa un repàs de la política valenciana i les seues insuficiències, fins arribar al moment actual, que considera esperançador. Un llibre per al debat i la reflexió serena.

 

Dimecres 27 d’abril a les 18 hores a la Fira del Llibre de València, sala museu 1

Intervindran en la presentació Ricard Pérez Casado (autor) i Àfrica Ramírez (editora)

Organitza: Balandra Edicions

 

País Valencià, Segle XXI © 2023 Tots els drets reservats

Desenvolupat per disEdit
a partir de WPSHOWER