Mònica Terribas dialoga amb Loretta Napoleoni al Born: el cicle D.O. Europa!

DEBATS EUROPEUS AL BORN

La doctora en teoria econòmica Loretta Napoleoni, experta en finançament i noves formes de terrorisme, protagonitza aquest dijous al vespre (19.00 h) el primer diàleg del cicle DO Europa , organitzat pel Born Centre Cultural. La periodista Mònica Terribas –comissària del cicle– debatrà amb Napoleoni l’estat d’alerta d’Europa i la seva vulnerabilitat al segle XXI en relació amb el terrorisme.

Els debats i reflexions d’aquesta segona edició de DO Europa aborden el futur de la Unió Europea a través de diàlegs amb diferents experts i intel·lectuals.

L’exministre de Finances grec, Iannis Varufakis; l’escriptor i figura de l’esquerra britànica Owen Jones, i Judith Butler, filòsofa i pensadora, també passaran pel Born Centre Cultural en les pròximes tres setmanes.

País Valencià, Segle XXI © 2024 Tots els drets reservats

Desenvolupat per disEdit
a partir de WPSHOWER