Axel Honneth al CCCB, 26 de gener

Prendre la paraula – Debat de Barcelona

“Llibertat”

Conferència inaugural d’Axel Honneth

Dilluns 26 de gener, a les 19.00 h

Els recents atemptats de París han reactivat el debat sobre els límits de la llibertat d’expressió i el sempre difícil equilibri entre seguretat i llibertat. Què vol dir llibertat, avui? Quines són les amenaces per aquest principi bàsic de la democràcia? És la llibertat un dret individual o només es pot construir de manera col·lectiva i solidària? Axel Honneth respondrà a aquestes preguntes analitzant com s’expressa la llibertat en esferes com l’amor, l’amistat i la política.

Axel Honneth, filòsof i sociòleg, director de l’Institut für Sozialforschung de la Universitat de Frankfurt. Recentment ha publicat El derecho de la libertad. Esbozo de una eticidad democrática (Katz / Clave Intelectual, 2014).

Presenta: Vicenç Villatoro, director del CCCB.

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

Informació: Hi haurà servei de traducció simultània al català Inscripció a tot el cicle: 20 € Entrada per sessió: 3 € Amics del CCCB, aturats, carnet de docent i jubilats amb la Targeta Rosa: gratuïta Venda anticipada a les taquilles del CCCB i Ticketea (tel. 902 044 226 / www.ticketea.com) CCCB, Montalegre, 5 – 08001 Barcelona Tel. 933 064 100 / info@cccb.org / www.cccb.org / @CCCBDebats

País Valencià, Segle XXI © 2024 Tots els drets reservats

Desenvolupat per disEdit
a partir de WPSHOWER