Exposició d’obra recent de Doro Balaguer

Exposició d’obra recent de Doro Balaguer

A Villa Eugenia, pl. de l’Ermita, Godella (l’Horta Nord).

Inauguració dijous 16 d’octubre 2014, a les 20:15 hores.

Organitza: Ajuntament de Godella.

 

Doro Balaguer ha retornat d’ençà un temps a la pintura activa. Ha recuperat l’alè creatiu que havia mantingt en la reserva al llarg d’uns anys en què les ocupacions professionals i la intensa dedicació política l’havien apartat de la pràctica pictòrica regular. Al llarg d’una sèrie d’exposicions (a Valencia i altres ciutats) s’ha pogut comprovar el resultat d’un nou impuls de creació que dialoga amb l’etapa anterior i recupera l’ofici i el seu projecte pictòric, amb nous matisos i un cromatisme que marca el retorn amb força d’un pintor valencià imprescindible.

Ara es pot veure la seua obra recent en aquesta nova exposició a Villa Eugenia, organitzada per l’Ajuntament de Godella.

L’exposició hi romandrà entre el 16 d’octubre i el 13 de novembre de 2014.

País Valencià, Segle XXI © 2021 Tots els drets reservats

Desenvolupat per disEdit
a partir de WPSHOWER