Divendres 6 de juny, concert de Rafa Xambó a Benissa

Divendres 6 de juny de 2014,  a les 19:00 h,  Concert de Rafa Xambó: “T’estimo tant. Sonets de Shakespeare” a  la Universitat d’Alacant. Saló d’Actes de la Seu Universitària de La Marina (Benissa).
Concert a càrrec del cantautor valencià Rafa Xambó, que en 1974 va guanyar el Primer Premi del Festival de Noves Veus (Sabadell). Amb el tercer disc, ‘Cançons de la memòria trista’, va rebre el Premi Ovidi Montllor en la modalitat de millor disc de cançó d’autor el 2007. El disc següent, ‘Andanes’ va rebre dos premis Ovidi Montllor, un en la modalitat de  millor disc de cançó d’autor el 2010 i l’altre en la modalitat de millor lletra pel tema “A Glasgow”. En aquest últim treball Xambó  s’encarrega de posar música als sonets de William Shakespeare, traduïts per Txema Martínez en la llengua d’Ausiàs March.
Organtitza: Universitat d’Alacant, Seu de La Marina
http://web.ua.es/va/seus/lamarina/

País Valencià, Segle XXI © 2022 Tots els drets reservats

Desenvolupat per disEdit
a partir de WPSHOWER