Divendres 5 de juny, conferència de Josep Fontana a La Nau

Dijous 5 de juny a les 19 hores, dins de la programació de Claustre Obert de la Universitat de València, l’historiador i professor emèrit de la Universitat Pompeu Fabra, Josep Fontana farà la conferència “Senyors, burgesos i camperols: una vella historia”. Aquesta conferència estarà presentada pel catedràtic d’Història Contemporània de la Universitat de València, Pedro Ruiz Torres i estarà moderada pel vicerector de Cultura i Igualtat, Antonio Ariño. L’acte pertany a les jornades realitzades amb motiu de l’homenatge a Manuel Ardit Lucas, l’historiador valencià i professor titular emèrit d’Història Moderna de la Universitat de València que va morir l’any passat. Compromès durant dècades amb la història valenciana, va ser autor de nombroses obres, la més coneguda d’elles tracta sobre la revolta camperola durant la revolució liberal. La conferència es podrà seguir en directe per MediaUni (http://mediauni.uv.es/tv) i també es podrà recuperar després al Canal Cultura d’aquest mitjà.

País Valencià, Segle XXI © 2022 Tots els drets reservats

Desenvolupat per disEdit
a partir de WPSHOWER