Dimarts 3 de juny, Miren Agur a Ca Revolta

Dimarts 3 de juny a les 20 hores, a Ca Revolta, de València,  Miren Agur Meabe presentarà la novel·la “Què és l’amor, sinó…?” (Edicions 96)  escrita originàriament en basc i traduïda al català des de la versió que la mateixa autora en va fer en castellà per la poeta i escriptora valenciana Maria Josep Escrivà.

La novel·la relata el procés d’enamorament de dos joves. Reflecteix els comportaments diferents d’ell i d’ella a l’hora d’enfrontar-se a una experiència nova, tan important i tan plena d’inquietuds i de dubtes alhora com és la de descobrir l’amor en aquesta època transcendent de la vida. Miren Agur Meabe, una de les escriptores més valorades de les lletres basques, serà acompanyada en aquest acte per Maria Josep Escrivà i Vicent Berenguer.

Una bona ocasió per aproximar-nos a la literatura basca actual!

 

Ca Revolta  –  c/ Santa Teresa 10 – 46001 València

País Valencià, Segle XXI © 2023 Tots els drets reservats

Desenvolupat per disEdit
a partir de WPSHOWER