Presentació de “La melodia del desig” de Ferran Garcia-Oliver a la Llibreria 3i4, Octubre CCC de València

Presentació de la novel·la “La melodia del desig”, de Ferran Garcia-Oliver. Editada per Bromera.

Dimecres 9 d’abril de 2014, a les 19 hores, a la Llibreria 3i4, Octubre CCC (Sant Ferran, 12 – Valencia)

A càrrec de l’autor i de Martí Domínguez. Presentarà l’acte Juli Peretó, coordinador de l’Espai Ciencia.

***

Ferran Garcia-Oliver, La melodia del desig

Premi de Narrativa Alfons El Magnànim

“El projecte del nou orgue per al convent de la Saïdia, al principi del segle xv, condueix Genís Tristany, reputat constructor d’orgues i jueu convers, a trobar-se cara a cara amb la força de l’amor i del desig. Amb Magdalena de Bordils, monja de la Saïdia, descobreix la força d’un sentiment que desborda ambdós joves i els empeny a rebel·lar-se contra els prejudicis i els codis morals que els tenallen.”

“La melodia del desig fa una excel·lent reconstrucció de l’època mitjançant un llenguatge ric i sumptuós. I és que entorn de Magdalena i Genís desfila una galeria de personatges a través dels quals emergeix el rostre d’una València fabulosa, riallera i funesta, rica i miserable, noble i canalla, tremendament atractiva.”

País Valencià, Segle XXI © 2022 Tots els drets reservats

Desenvolupat per disEdit
a partir de WPSHOWER