Concentració 7 de març a València: targeta roja a Fabra!

Concentració de protesta contra la catàstrofe política, econòmica, social i moral que suposa el PP i Alberto Fabra al capdavant al País Valencià. Per una alternativa positiva, per un Canvi amb majúscules, per la convocatòria d’eleccions anticipades. Partits, sindicats, entitats cíviques i culturals, plataformes socials d’afectats, Valencians pel Canvi…. us convoquen a expressar la vostra protesta i a unir la vostra veu al clam per un Canvi necessari i posible divendres 7 de març 2014, a les 19 hores, a la pl de la Mare de Déu, a València. Targeta roja a Fabra!!

Amb la participació de músics valencians, muixeranga, dolçainers i batukada. Tothom a la plaça (que ens volen prohibir) per alçar targeta roja a Fabra!

País Valencià, Segle XXI © 2024 Tots els drets reservats

Desenvolupat per disEdit
a partir de WPSHOWER